BABOR kezelések

“A szépség a szenvedélyünk. A BABOR a szerelmünk.”

A BABOR kozmetikai kezelések a rendkívül komplex hatóanyag tartalmú termékeknek köszönhetően minden korosztálynak és minden bőrtípusnak tökéletes megoldást nyújtanak. Rendszeres kozmetikai kezelésekkel, valamint az egyénre szabott szakszerű tanácsadás alapján összeállított otthonápolási termékek használatával rövid időn belül jelentős változás tapasztalható a bőr állapotában.

A Baborról bővebben...

A BABOR egy nemzetközi vezető márka a professzionális kozmetikumok piacán, amely a mai napig családi vállalkozásként működik. A vállalatot napjainkban a tulajdonos család harmadik generációja vezeti.

A BABOR története 1956-ban kezdődött. A mostani modern márka, amely meghódította nők ezreinek szívét, akik igyekeznek többet tenni bőrük szépségéért, egy merész és nagyratörő tudós jövőképeként kezdődött. Kölnben, egy konyhában.

A BABOR-t Dr. Michael Babor vegyész alapította. Ő fejlesztette ki a Hy-Öl-t, amely természetes olajokkal tisztítja a bőrt, ezzel megteremtve az alapot számtalan díjnyertes bőrápolási újítás bevezetéséhez. Később Dr. Leo Vossen megvásárolta a szépségápolási vállalkozást és átköltöztette Aachenbe. A Vossen család a tudós ötletét globális márkává fejlesztette.

A családi tulajdonban lévő vállalat és a megalapozott tudományos kutatás a mai napig a BABOR DNS részét képezi. A BABOR sorozat ikonikus darabja az ampulla. Minden filigrán üveg ampulla pontosan tartalmazza a megfelelő hatóanyag mennyiséget, így akár már 2ml is azonnali hatással bír.

A vásárlók legmagasabb igényeinek kielégítése érdekében a BABOR több mint 60 éves, Németországban szerzett bőrápoló szakértelmére és tapasztalatára támaszkodik: minden kutatás, fejlesztés és gyártási folyamat kizárólag a vállalat székhelyén, Aachenben zajlik. Ezért minden termék, egészen az ötlettől a megvalósításig, a legmagasabb minőséget képviseli, mind a tudomány, mind a pontosság és a hatékonyság területén.

A BABOR laboratóriumainak precíziós formulái garantálják a maximális hatékonyságot és kompatibilitást.

A tudomány és a kutatás benne van a BABOR génjeiben:

Ezek mind együtt kimagasló eredményeket jelentenek.

A tökéletesen ápolt arcbőr elengedhetetlen feltétele a rendszeresség, és a megfelelő professzionális termékek otthoni használata.

Doktor Babor kezelések

Precíz megoldások minden szépségigényre

Célzott megoldások egyedi bőrproblémákra. A Doctor Babor termékek olyan orvoskozmetológiai hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek bőrgyógyászok és kozmetológusok által lettek kifejlesztve és tesztelve. Kifejezetten magas hatóanyag tartalmú, öregedésgátló, sejtregeneráló termékek, még a hiperérzékeny bőrű vendégeknek is. Garantáltan gyors, érezhető és látványos eredményt adnak. Erőteljesen tömörítik a megereszkedett, rugalmatlan arcbőrt, csökkentik a ráncok mélységét, fokozzák a kollagén szintézist. Magas hatásfokkal regenerálják, feszesítik az arc, a nyak és a dekoltázs bőrét. Újra formázzák és feszesítik a megereszkedett arc és toka vonalát. Már az első kezelés is nagyon látványos, de a megfelelő eredmény eléréséhez, kúraszerűen javasoljuk végezni, 4-6 alkalommal, legalább heti, kétheti rendszerességgel.

PROTECT CELLULAR

CLEANFORMANCE

NEURO SENSITIVE CELLULAR

PURITY CELLULAR

REPAIR CELLULAR

REFINE CELLULAR

LIFTING CELLULAR

HYDRO CELLULAR

Anti Aging kezelések

Luxus öregedésgátló kezelések

Magas hatóanyag tartalmú, öregedésgátló, sejtregeneráló termékek az érzékeny bőr számára is. Garantáltan gyors és látványos eredmény érhető el alkalmazásukkal. Csökkentik a ráncok mélységét, fokozzák a kollagén szintézist. Magas hatásfokkal regenerálják, feszesítik az arc, nyak és dekoltázs bőrét. A megfelelő eredmény eléréséhez, a kezeléseket kúraszerűen javasoljuk végezni, 4-6 alkalommal, legalább 2 hetenként. A kezelések eredménye rendszeres otthoni ápolással hosszú ideig fenntartható!

GRAND CRU KEZELÉS

REVERSIVE PRO-YOUTH KEZELÉS

HSR LIFTING KEZELÉS

COLLAGEN BOOSTER KEZELÉS

RECONTOURING KEZELÉS

Skinovage System Care kezelések

A kezelések a bőr egyedi igényeit célozzák meg. Innovatív, természetes hatóanyagok segítségével (pl.: hyaluronsav, gránátalma kivonat, aloe vera, természetes növényi zsírok, olajok stb.) helyreállítják a bőr egyensúlyát és megvédik az idő előtti öregedéstől.

MOISTURIZING kezelés

CALMING kezelés

BALANCING kezelés

PURIFYING kezelés

VITALIZING kezelés

CLASSICS kezelések

Kezelésekhez választható ampullák

Matte Finish

Active Purifier

Stress Control

Beauty Rescue

Multi Vitamin

Active Night

After Sun

Oxygen Plus

Algae Vitalizer

Hydra Plus

Perfect Glow

Collagen Booster

Lift express

3D Firming

Instant Energy

Precious Collection

Minimal Effort

Stress controll

error: Az oldal tartalomvédelme aktív!