Anti Aging kezelések

Luxus a bőrödnek, luxus a lelkednek!

Luxus öregedésgátló kezelések

 

Magas hatóanyag tartalmú, öregedésgátló, sejtregeneráló termékek az érzékeny bőr számára is. Garantáltan gyors és látványos eredmény érhető el alkalmazásukkal. Csökkentik a ráncok mélységét, fokozzák a kollagén szintézist. Magas hatásfokkal regenerálják, feszesítik az arc, nyak és dekoltázs bőrét. A megfelelő eredmény eléréséhez, a kezeléseket kúraszerűen javasoljuk végezni, 4-6 alkalommal, legalább 2 hetenként. A kezelések eredménye rendszeres otthoni ápolással hosszú ideig fenntartható!

GRAND CRU KEZELÉS

A Babor ikonikus kezelése mely a Fehér Alba rózsa, a Fekete Baccara rózsa és a Piros Damaszkuszi rózsa esszenciáit tartalmazza. A rózsa szépítő, feszesítő tulajdonságát, már az ókorban is felismerték. A keleti kultúrákban azóta is az arcápolás elengedhetetlen alapanyaga. A Grand Cru kezelés különlegessége, nem csak a hatóanyagok gazdagságában , hanem a felülmúlhatatlan illatélményben és a speciális Babor lifting masszázstechnikában rejlik.

REVERSIVE PRO-YOUTH KEZELÉS

BABOR ReVersive – PRO YOUTH kezelés. Clean Beauty a tökéletesen fiatalos bőrért. A Fiatalság újrafelfedezése: Visszaforgatjuk az idő kerekét! Különleges kezelés, luxus kényeztetés a legmodernebb kozmetikai vívmányokkal. Hihetetlen eredmények már az első kezelés után, melyek az otthoni ápolási termékekkel hosszan fenntarthatóak! Kezelés menete: letisztítás, vitalizálás, AHA peeling, kéz és kar peeling, ajak fiatalítás, ultrahang, fiatalság szérum, lifting masszázs, ReVersive maszk, kéz és kar masszázs.

HSR LIFTING KEZELÉS

Átfogó kezelés az összes típusú ránc ellen. Hatásosan csökkenti a gravitációs, mimikai és plissée ránccokat, és láthatóan növeli a bőr rugalmasságát. Eredmény: fiatalos, feszes, rugalmas bőr, határozottabb arckontúrok. Kezelés tartalma: letisztítás, tonik, vitality check, BABOR FACE SHAPING, peeling, BABOR Ajak Volume, BABOR Lifting Touch, szemkörnyékápolás, HSR lifting face line maszk, HSR lifting extra firming cream maszk, zárókrém.

COLLAGEN BOOSTER KEZELÉS

0% INJECTION 100% LIFTING! Erőteljesen látható ráncok, tónus- és rugalmasságvesztés ellen. Eredmény: sima, rugalmas bőr, mintha belülről töltötték volna fel!

RECONTOURING KEZELÉS

LIFTING CELLULAR RECONTOURING kezelés az erőteljesen látható ráncok, tónus- és rugalmasságvesztés ellen. Eredmény: feszes, „feltöltött” bőr, optimalizált állkapocsvonal.

error: Az oldal tartalomvédelme aktív!