Doktor babor kezelések

Precíz megoldások minden szépségigényre

 

Célzott megoldások egyedi bőrproblémákra. A Doctor Babor termékek olyan orvoskozmetológiai hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek bőrgyógyászok és kozmetológusok által lettek kifejlesztve és tesztelve. Kifejezetten magas a hatóanyag tartalmú, öregedésgátló, sejtregeneráló termékek, még a hiperérzékeny bőrű vendégeknek is. Garantáltan gyors, érezhető és látványos eredményt adnak. Erőteljesen tömörítik a megereszkedett, rugalmatlan arcbőrt, csökkentik a ráncok mélységét, fokozzák a kollagén szintézist. Magas hatásfokkal regenerálják, feszesítik az arc, a nyak és a dekoltázs bőrét. Újra formázzák és feszesítik a megereszkedett arc és toka vonalát. Már az első kezelés is nagyon látványos, de a megfelelő eredmény eléréséhez, kúraszerűen javasoljuk végezni, 4-6 alkalommal, legalább heti, kétheti rendszerességgel.

PROTECT CELLULAR

360 -os bőrvédelem – több, mint csak napvédelem.

A termékek mindegyike precízen összehangolt aktív összetevő kombinációt tartalmaz. A széles spektrumú szűrők teljes körű védelmet nyújtanak: UVA és az UVB sugárzás ellen. Véd a kék fény és az infravörös IR sugárzás okozta photo-aging öregedéstől, a pollu-aging, a környezeti ártalmak okozta öregedéstől, a szmog vagy a nanorészecskék okozta pollu-aging öregedéstől. A termékek nem tartalmaznak parfümöt vagy mesterséges színezékeket, és szuperkönnyű érzetet nyújtanak a bőrön.

CLEANFORMANCE

Vegán. Tiszta. Hatékony.

Természetes hatóanyagok & maximális teljesítmény! A DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE 98%-ban természetes hatóanyagokból áll és mentes szilikontól, parabénektől, ásványi olajoktól, mikroműanyagtól, stb. A DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE termékek formulái vörös juhar kéreg kivonatot tartalmaznak, amely védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen és pre- és probiotikumokat, amelyek pedig megerősítik a bőr természetes védőrétegét. Az eredmény? Egy olyan bőrkomplexum, amely olyan lágyan ragyog, mint a reggeli harmat.

NEURO SENSITIVE CELLULAR

Innovatív ápolás az extrém száraz és nagyon érzékeny bőrre.

A kezelés során a hatóanyagok regenerálják a bőr védő savköpenyét, és szabályozzák a bőrben a lipid- és nedvességegyensúlyt. A bőr természetes védőképessége határozottan erősödik, az irritáció és bőrpír jelentősen csökken. A kellemetlen feszítő érzés és viszketés azonnal enyhülnek, és még a neurodermitiszre hajlamos bőr is gyorsabban gyógyul, és visszanyeri sima, puha, rugalmas megjelenését!

PURITY CELLULAR

Nagyhatékonyságú ápolás az akkut bőrhibákra

Akut bőrhibákra, felnőttkori akne kezelésére. A csúcstechnológiás bőrápoló-sorozat láthatóan csökkenti a bőr tisztátalanságait, pattanásokat, irritációt. Szabályozza a megnövekedett faggyútermelést. Az akut, stresszokozta tisztátalanságok, és gyulladt pattanások gyorsan és hatékonyan csökkennek, az újabbak kialakulását megelőzi. Az arcbőr egységesebb, tisztább, pihentebb.

REPAIR CELLULAR

Regeneratív ápolás a hosszantartó, látható eredményekért

Kezelés a fakó fáradt bőr regenerálására. Optimalizálja a bőrszövet minőségét, kiegyenlíti és láthatóan finomítja a bőrt. Mélyrehatóan és tartósan regenerálja a bőr természetes védőrétegét. A csúcstechnológiás termékek hatékonyan támogatják a mindennapi környezeti stresszfaktorok által, okozott károsodásból, és az extrém stresszes szituációkból (sebek, égések, sebészeti beavatkozások) való regenerációt.

REFINE CELLULAR

Korrigál. Megújít. Finomít.

Kezelés rozáceás, heges, hiperpigmentált bőrre. Stresszes, igénybevett bőrre. Környezet indukálta bőröregedési jelek (pigmentváltozások okozta károsodás, rugalmasságvesztés). Eredmény: egyenletes bőrtónus, ragyogó, rugalmas üde bőr.

LIFTING CELLULAR

0% Injection. 100% Lifting.

Erőteljesen látható ráncok, tónus- és rugalmasságvesztés ellen. Eredmény: sima, rugalmas bőr, mintha belülről töltötték volna fel!

HYDRO CELLULAR

Hidratáló specialista a dehidratált bőrre, és az első szárazság okozta ráncokra.

100%-os nedvesség feltöltés, hidratálás! Belülről fokozza a hialuronsav-szintézist, míg kívülről stabilizálja a bőr nedvességszintjeit, csökkenti a nedvességvesztést. A bőr nedvességraktára újra feltöltődik, a bőrt 50%-kal több nedvességgel látja el. A simább, teltebb, rugalmasabb bőrért.

error: Az oldal tartalomvédelme aktív!