Kezelésekhez választható ampullák

Matte Finish

Egy aktív koncentrátum a kombinált és tág pórusú zsíros bőrre.

Egyenletes színt és matt hatást kölcsönöz a bőrnek, bőrhalványító hatása van. A mastic fa gyantájából nyert kivonat összehúzza a pórusokat és csökkenti a csillogást a bőr szárítása nélkül.

Active Purifier

Egy aktív koncentrátum a tisztátalan bőr és foltok kezelésére.

Láthatóan tisztább és finomabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A palaolaj és teafaolaj antibakteriális hatásának köszönhetően gyorsan és hatékonyan tünteti el a meglévő foltokat.

Stress Control

Egy aktív koncentrátum az irritált bőrre, a stresszből következő bőröregedés megelőzésére.

A vadindigó kivonat csökkenti a stressz indukálta vörösödést és irritációt, kiegyensúlyozottá és nyugattá varázsolja a bőrt.

Beauty Rescue

Egy aktív koncentrátum a megviselt, elvékonyodott bőrre.

Az Epocyl aktív hatóanyag növeli a bőr saját nedvességraktározó képességét és erősíti természetes barrier funkcióját. A bőr sugárzó lesz és felkészült a mindennapok kihívásaira.

Multi Vitamin

Egy aktív koncentrátum száraz bőrre elvékonyodott védő barierrel.

Támogatja a bőr védekező rendszerének működését és hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá varázsolva azt. A-vitamin komplex, amely A és E-vitaminnal, B5 provitaminnal és biotinnal látja el a bőrt, erősítve annak védő funkcióit.

Active Night

Egy éjszakai aktív koncentrátum minden regenerációra szoruló bőrre.

A szépítő alvás utáni ébredésnél bőröd friss és ragyogó lesz. A feketefűz kérgének, a fekete algának, valamint a szarvasgombának a kivonata aktiválja a sejtképződést a mélyalvás fázisában.

After Sun

Egy aktív koncentrátum minden hőhatástól megviselt bőrre.

Ez a gyorsan felszívódó aktív koncentrátum hűti, hidratálja és regenerálja a napsugárzás káros hatásainak kitett bőrt, amely nyugodt és kiegyensúlyozott lesz a hatóanyagoknak köszönhetően. A rozmaring kivonatot tartalmazó komplex védi a bőrt a szabadgyökökkel szemben.

Oxygen Plus

Véd a korai bőröregedés ellen.

Az egészséges, energiával teli bőrért. A kapszulába zárt oxigén növeli a sejtek energiaszintjét és támogatja a sejtregenerációt. Ezzel egyidőben védi a bőrt a korai, fény okozta bőröregedés ellen.

Algae Vitalizer

Egy aktív koncentrátum a száraz, fakó bőrre.

Friss tengeri fuvallat, amely nedvességgel látja el a bőrt. A Plankton alga kivonatok intenzíven hidratálják a bőrt és megvédik az Anti-Ox hatásnak köszönhetően.

Hydra Plus

Egy aktív koncentrátum száraz, dehidratált bőrre.

A hialuronsavat és a növényi alapú hidratálókat tartalmazó komplex intenzíven hidratálja a bőrt, csökkenti a szárazság miatt kialakuló finom ráncokat és friss megjelenést kölcsönöz.

Perfect Glow

Egy aktív koncentrátum a száraz, ragyogásmentes bőrre.

Intenzíven hidratálja a bőrt, míg a fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá varázsolják. Rendszeres használat mellett a PerfectionPeptides P3 elősegíti a bőr megújulását. A kakaó peptidek megkötik a szabadgyököket, védenek a kékfény káros hatásai és korai bőröregedés ellen.

Collagen Booster

Egy aktív koncentrátum a bőr rugalmasságvesztésének és az első ráncok megjelenésének leküzdésére.

A magas hatékonyságú tripeptidek stimulálják a bőr természetes kollagén termelését, és ezáltal az új kollagén rostok képződését. A bioszaharidok hidratálnak és elősegítik a nedvesség raktározását.

Lift express

Egy aktív koncentrátum azonnali hatással a finom vonalakra és ráncokra.

A “Lift Express” complex vörös mikro-alga kivonattal és kiváló minőségű peptidekkel csökkenti a vonalak és a gravitációs ráncok mélységét.

3D Firming

Egy aktív koncentrátum a megereszkedett arcbőr feszesítésére.

Segít fokozni a bőr rugalmasságát és csökkenti a “toka-hatást”. A szerves szilícium, a bodzavirág kivonat és a sárga szarumák javítja a szövetek szilárdságát és a bőr rugalmasságát. A hialuronsav nedvességgel látja el a bőrt.

Instant Energy

A bőr visszanyeri csúcsformáját, kiteljesedik és feltöltődik energiával: az eredmény azonnali és látványos.

Az erőteljes TAUREC komplex a taurinnal és a koffeinnel biztosítja a bőr számára az igazi, rögtön látható energiatöbbletet. A C-vitamin és a B5-pro-vitamin komplex extra frissességet nyújt. A háromszoros hialuronsavval ellátott összetétel intenzíven és hosszú távon hidratálja a bőrt.

Precious Collection

A 7 napos ampulla kúra a Babor Research-től biztosítja a bőr sejteinek, amire szükségük van.

A rosegold, arany és platinum színű ampullák hatékonyan kombinált, kiváló minőségű hatóanyagai megadják a bőrnek azt a szükséges energialöketet, feszesítést és azonnali liftinget, ami a városi életstílus okozta tünetek elleni küzdelemhez szükséges. Finom illatokkal és innovatív, fémmel bevont design-nal kiegészítve a BABOR létrehozta az eddigi legfényűzőbb és legerőteljesebb 7 napos ampullakúráját, amely pontosan ott fejti ki hatását, ahol kell: a bőr sejtjeiben.

Minimal Effort

Stress controll & Pollution protect

Az alábbi videó bemutatja az ampulla koncentrátumok használatát.

További ampullák és ampullacsomagok vásárlásához, kérjük érdeklődjön szalonunkban.

error: Az oldal tartalomvédelme aktív!